Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، دانش آموزان امروزی به اصطلاح شب امتحانی شده‌اند یعنی در طول سال تحصیلی درس نمی‌خوانند و تنها شب امتحان به سراغ درس خواندن می‌روند. این شیوه مطالعه اصلا درست نیست و دانش آموزان را با مشکل مواجه می‌کند. دانش آموزان باید با توجه به نقاط ضعف و قوت خود برنامه ریزی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مطلب نحوه صحیح درس خواندن دانش آموزان و دانشجویان برای شب امتحان را خواهیم گفت:

یک روز مانده به امتحان، سراغ همه کتاب‌ها نروید؛ یکی از مهم‌ترین میانبر‌هایی که برای استفاده از زمان اندکی که دارید، می‌توانید از آن کمک بگیرید، می‌تواند پاسخ دادن به سوال‌های مربوط به هر درس و مطالعه بخش‌هایی که پاسخی برای سوال‌شان نداشتید باشد.

بیشتر بخوانید: ترفندهای طلایی برای درس خواندن در کمترین زمان

تمام دانش آموزان و دانشجویان زمان لازم برای خواندن همه نکات ندارند، باید با کمک آزمون‌ها و تمرین‌های درس متوجه شوند که چه چیز‌هایی را باید با دقت بیشتری بخوانند. وقتی تمرین‌ها را حل کنند، متوجه می‌شوند که در چه قسمت‌هایی مشکل بیشتری دارند و با این خودآزمایی‌ها، به نقاط قوت و ضعف‌شان  بهتر پی می‌برند. پس در اولین قدم سراغ تمرین‌ها بروند سپس روی خواندن بخش‌های که تسلط کمتری بر آن‌ها دارند، تمرکز کنند.

در واقع باید به مطالبی که مطمئن نیستند آن‌ها را خوب یاد گرفته‌اند یا نه، حمله کنند، نه اینکه اجازه دهند  آن مطلب در جلسه امتحان به آن‌ها حمله کند و ذهن خود  را آشفته کنند، پس در دومین قدم، سراغ بخش‌هایی بروند  که ذهنشان  را مشغول کرده و آن‌ها را یک بار دیگر مرور کنند تا اعتماد به نفس‌شان بیشتر شود. اگر قبل از هر امتحان این کار را عملی کنند، مثل گذشته و به خاطر مضطرب بودن، آموخته های‌شان را فراموش نمی‌کنند  و در پایان ترم، نتیجه بهتری خواهند گرفت.

دانش آموزان کتاب‌های درسی و یادداشت های خود را باز کرده  و از ابتدا شروع کنند بر روی مطالب مهم و برجسته که احتمال می‌دهند در آزمون خواهد آمد تمرکز کنند.

اطلاعات  مهم را در کاغذ‌های کوچک یادداشت بنویسند و با صدای بلند بخوانند. این فرآیند به مغز و قدرت یادگیری کمک خواهد کرد.

فلش کارت درست کنند، تهیه فلش کارت روش خوبی هست تا خودشان  را بیازمایند. فلش کارت کمک می‌کند تا اطلاعات را پردازش کرده و یاد بگیرند. نکات مهم را در فلش کارت‌ها مرتب نوشته و با صدای بلند بخوانند.

سعی کنند  مطالبی را که می‌خوانند درک کنند. با این کار هیچ مشکلی برای به یاد آوردن آن‌ها سر جلسه امتحان نخواهند داشت. البته تمام دانشجویان و دانش آموزان بدانند  فرار از درس‌های تلنبار شده به راحتی ممکن نخواهد بود. شاید تلنبار کردن برای یک درس عمده کار نادرستی نباشد، اما این موضوع برای همۀ درس‌ها به ویژه درس‌های با حجم سنگین صدق نمی‌کند. پس سعی کنند خواندن دروس را برای شب امتحان نگذارند.

انتهای پیام/

برای شب امتحان چگونه درس بخوانیم؟

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت اخبار علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۵۷۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی بازارچه کسب وکار به همت دانش‌آموزان بندرانزلی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ، محمود یوسفی‌فر افزود: به مناسبت هفته مشاغل و با هدف آشنایی دانش آموزان با کسب و کار همچنین کسب تجربه از حضور در بازار، غرفه صنایع دستی در محوطه آموزش شهرستان بندرانزلی امروز افتتاح و به مدت سه روزبرای بازدید عموم دایر است.
وی با اشاره به اینکه این نمایشگاه ۲۵ غرفه دارد افزود: این غرفه‌ها شامل موارد مختلفی از محصولات منطقه و استان از جمله حصیربافی، سفال، عروسک بافی، نان محلی و انواع ترشی است که توسط خود دانش‌آموزان متوسطه اول و دوم تهیه و در معرض دید عموم قرار گرفته است.

دیگر خبرها

  • طرح ملی سواد آبی در یزد ۳ ساله شد
  • برگزاری جشنواره خواندن و خوش نویسی در جهرم
  • پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایر/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت
  • پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایری/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت
  • قابل توجه دانش‌آموزان دهم، یازدهم و دوازدهم؛ سؤالاتی که در امتحان نهایی طرح می‌شود
  • طرح ملی سواد آبی در یزد سه ساله شد
  • دلیل علاقه دانش آموزان به نجوم چیست؟ + فیلم
  • چه نوع سؤالاتی در امتحان نهایی طرح می‌شود؟
  • برپایی بازارچه کسب وکار به همت دانش‌آموزان بندرانزلی
  • روایتی از رنج دانش آموزان مازندرانی