Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-05@23:06:15 GMT

فلش‌کارتی برای آموختن همه چیز

تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۹۷۱۶۲۲

فلش‌کارتی برای آموختن همه چیز

میزآنلاین > گزارش - اشکان خسروپور:
گزارش اختصاصی همشهری از استارتاپ QuizFlip در فرانسه که نخستین فلش‌کارت الکترونیکی جهان را تولید کرده است

فلش‌کارت‌های کاغذی آرام‌آرام روانه سطل‌های زباله می‌شوند. سال‌هاست برنامه‌های کامپیوتری و اپ‌های فراوانی برای شبیه‌سازی الکترونیکی این ابزارهای قدیمی تقویت حافظه وجود داشته‌اند اما همیشه راهی برای بهتر کردن این ابزارهای قدیمی وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استارتاپ QuizFlip یک فلش‌کارت جدید طراحی کرده که می‌تواند دنیای فلش‌کارت‌ها را دگرگون کند. امانوئل لانگ، ‌بنیانگذار این استارتاپ که هم‌اکنون در استیشن‌اف، بزرگ‌ترین مرکز استارتاپی جهان در فرانسه مستقر است، در گفت‌وگوی اختصاصی با همشهری از جزئیات طرح جدیدی می‌گوید که می‌تواند دنیای محصل‌های جوان را دگرگون کند.

فلش‌کارت الکترونیکی، درست مثل کاغذ

فلش‌کارت‌های امروزی یا کاغذی هستند که نمونه‌شان را زیاد دیده‌ایم یا به‌صورت اپلیکیشن و نرم‌افزار در دسترس هستند و کاربرها می‌توانند آنها را در دستگاه‌های الکترونیکی‌شان اجرا کنند. استارتاپ کوییز‌فلیپ اما یک وسیله الکترونیکی ساخته که صرفا به‌عنوان فلش‌کارت کار می‌کند و یک نرم‌افزار آموزشی، برای همین برنامه ساخته است. ما با یک فلش‌کارت الکترونیکی طرف هستیم که یک طرف آن سؤال درج شده و در سمت دیگر، ‌جواب به نمایش درمی‌آید. در ساخت نمایشگر آن از فناوری «جوهر الکترونیکی»‌ (E-Ink) استفاده شده است. انگار یک نمایشگر خیلی کوچک در دست داشته باشید که نمایشگرش درست مثل کاغذ است و وقتی در جای تاریکی قرار بگیرید، نوشته‌های آن ناخوانا می‌شود. این فلش‌کارت کوچک با اپلیکیشن اصلی از طریق بلوتوث و وای‌فای در تماس است و رفتار کاربر را تحت نظر قرار می‌دهد. اگر پاسخی را بلد نباشید، آن را از یک سمت می‌چرخانید و درصورتی که پاسخ را ندانید، فلش‌کارت را از سوی دیگر برمی‌گردانید. سامانه هوشمند فلش‌کارت، پاسخ‌های درست و نادرست را رتبه‌بندی می‌کند و در زمانی دیگر، ‌مثلا یک هفته بعد سؤالی را که بلد نبودید از شما می‌پرسد.

طراحی ساده، کارآیی بالا

فلش‌کارت دیجیتال بسیار ساده طراحی شده و هیچ دکمه اضافه‌ای ندارد. برای افزودن سؤال‌ها و جواب‌ها باید یک برنامه کامپیوتری را نصب کنید. در این برنامه، به جز اضافه کردن سؤال و جواب‌های خودتان می‌توانید از بانک اطلاعاتی خود نرم‌افزار نیز استفاده کنید. اطلاعاتی که وارد می‌کنید، می‌تواند به هر زبانی باشد. فرمول‌های ریاضی و نوشته‌های پیچیده و غیرعادی هم قابل افزودن به سیستم هستند. اضافه کردن عکس به جای پرسش یا پاسخ هم امکان‌پذیر است.

مدل تجاری و کسب درآمد

گروه برای اینکه بتواند کارش را آغاز کند، به بودجه نیاز داشت اما در آغاز کار و زمانی که هنوز ایده پررنگ است و خبری از محصول نهایی نیست، پیدا کردن سرمایه‌گذار، کار بسیار دشواری است. یکی از راه‌های پیش روی استارتاپ‌ها برای اینکه بتوانند سرمایه مورد نیازشان در این زمینه را تأمین کنند، استفاده از روش «جمع‌سپاری مالی» است. در این روش، پروژه در یک سایت مثل کیک‌استارتر به مردم معرفی می‌شود و هرکس بنا به توان مالی‌اش می‌تواند چند دلار روی پروژه سرمایه‌گذاری کند. هر استارتاپ یا صاحب ایده، برای تشکر از همراهی سرمایه‌گذارهای خرد، به آنها یک پاداش کوچک اهدا می‌کند. این پاداش درصورت موفقیت پروژه به آنها داده می‌شود. گروه کوییزفلیپ نیز برای اینکه کارش را آغاز کند، از همین شیوه استفاده کرده است.

کسب درآمد و سود نیز روی فروش دستگاه تمرکز کرده است. به جز این، استفاده از داده‌های اطلاعاتی روی سایت رایگان است و برای به‌دست آوردن آن نیازی به پرداخت اشتراک نیست.

در همین زمینه: هشدار مرکز ماهر: برنامه "جت فیلتر" بدافزار است نسخه جدید فوتوشاپ با ویرایش حالت چهره سروش | یک پیام رسان ایرانی تولید لوح فشرده چندرسانه‌ای خانواده ایرانی نرم‌افزار "بانوی ایثار" رونمایی می‌شود

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۷۱۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اظهارات جدید سخنگوی ستاد انتخابات کشور درباره مرحله دوم انتخابات مجلس/ چه کسانی واجد شرایط رای دادن هستند؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محسن اسلامی سخنگوی ستاد انتخابات کشور، با اشاره به برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی از ساعت ۸ صبح روز ۲۱ اردیبهشت، اظهار کرد: این انتخابات در ۲۲ حوزه، ۱۵ استان، ۴۷ فرمانداری و ۸۱ بخشداری برگزار می شود و ۹۰ نامزد برای ۴۵ کرسی باقی مانده مجلس با یکدیگر رقابت می‌کنند. این انتخابات در ۸ حوزه به صورت الکترونیکی خواهد بود.

وی در گفتگو با ایسنا، در ادامه افزود: بازه زمانی تبلیغات داوطلبان از روز ۱۳ اردیبهشت آغاز شده و در ساعت ۸ صبح روز ۲۰ اردیبهشت تمام می شود. به ستادهای انتخابات استان ها تاکید کرده ایم که میادین شهری برای تبلیغات آماده شوند. فضای مجازی هم برای تبلیغات فراهم شده است. دستورالعملی برای تبلیغات در نظر گرفته شده که مبنای کار تبلیغات است. به ستادهای انتخاباتی داوطلبان تاکید کرده ایم که حتما براساس همین دستورالعمل برای تبلیغات اقدام کرده و به هواداران خود توصیه کنند که مبنای قانون، تبلیغات کنند.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با اشاره به برگزاری دو مانور انتخاباتی، گفت: مانور شبیه سازی شعب اخذ رأی و راه اندازی شعب و تست دستگاه های احراز هویت و صندوق های رای برگزار شده و اشکالات و نواقص احتمالی مورد بررسی قرار گرفته است. این مانورها با حضور اعضای هیات های نظارت و ناظرین شورای نگهبان برگزار شده است. روز یکشنبه هم در استان تهران صندوق های الکترونیکی را زیر بار می بریم و شبیه سازی انتخابات الکترونیک را اجرا می کنیم. از سویی آموزش عوامل اجرایی انتخابات هم انجام شده و ما آمادگی کامل برای برگزاری مرحله دوم انتخابات را داریم.

اسلامی خاطرنشان کرد: با معاونین سیاسی و انتخابات و معاونین امنیتی ۱۵ استان که انتخابات مرحله دوم در آن استان ها برگزار می شود، جلسه داشته ایم و موارد لازم برای برگزاری انتخابات را بررسی و هماهنگ کرده ایم. به آنها تاکید کردیم که حتما با داوطلبان نشست داشته باشند و مورادی که لازم است را به اطلاع داوطلبان رسانده و آنها را توجیه کنند.

وی در ادامه گفت: ۱۱هزار و ۵۰۰ شعبه اخذ رای داریم که ۶۵ درصد آن مربوط به انتخابات الکترونیکی است. تاکید داریم که در ۸ حوزه انتخابیه که انتخابات الکترونیکی است، آموزش های لازم به مردم داده شود. مردم هم می توانند سوابق داوطلبان را از طریق سامانه "انتخاب ایران" که در اینترنت موجود است، بررسی کنند.

اسلامی درباره واجدین شرایط رای اظهار کرد: کسانی که در مرحله اول رای نداده باشند، می توانند در هر حوزه ای رای دهند. کسانی که در مرحله اول در یک حوزه انتخابیه رای داده باشند، فقط در همان حوزه می توانند در مرحله دوم رای بدهند. متولدین ۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۵ به قبل می توانند در این انتخابات شرکت کنند.

دبیر ستاد انتخابات کشور درباره چگونگی رای دادن در انتخابات الکترونیکی، گفت: فرد با یکی از اصل مدارک کارت ملی، شناسنامه، گواهینامه، گذرنامه یا کارت پایان خدمت وارد شعبه می شود. در ابتدا احراز هویت به صورت الکترونیکی انجام شده و اگر فرد واجد شرایط رای دادن باشد، به او کارت تعرفه داده می شود. رای دهنده، کارت تعرفه را بر روی مکانی که روی صندوق الکترونیکی است، قرار می دهد و وقتی صندوق اجازه رای دادن را داد، لیست اسامی و کد و تصاویر داوطلبان در اختیار فرد رای دهنده قرار می گیرد و و فرد کد داوطلبان را در محل مشخص شده به صورت دستی وارد کرده و رای خود را می دهد. در این انتخابات دیگر تعرفه رای کاغذی وجود ندارد و تعرفه ای هم داخل صندوق انداخته نمی شود. بعد از اینکه فرد رای خود را داد، کارت تعرفه را برمی گرداند و مدرک شناسایی خود را پس می گیرد.

اسلامی در پایان با بیان اینکه در حوزه های الکترونیک تلاش می شود با تایید هیات نظارت، نتایج در اسرع وقت اعلام گردد، گفت: البته فرایندهای اعتراض و شکایت در هیات های اجرایی و نظارت هم پیش بینی شده و طبق قانون انجام می شود.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902400

دیگر خبرها

  • چگونه در انتخابات الکترونیک رأی بدهیم؟+ فیلم
  • چگونگی و مراحل رأی دادن در انتخابات الکترونیک
  • مراحل رای دادن الکترونیکی چگونه است؟
  • ۷ مرحله رأی دادن در انتخابات الکترونیکی اعلام شد +جزئیات
  • مراحل رای دادن در انتخابات الکترونیکی چگونه است؟
  • تشریح چگونگی انتخابات الکترونیکی | چه کسانی واجد شرایط رای دادن هستند؟
  • آخرین وضعیت شبیه‌سازی انتخابات الکترونیک در تهران
  • تشریح چگونگی انتخابات الکترونیکی/ برگزاری دو مانور انتخاباتی
  • اظهارات جدید سخنگوی ستاد انتخابات کشور درباره مرحله دوم انتخابات مجلس/ چه کسانی واجد شرایط رای دادن هستند؟
  • اسلامی: شبیه‌سازی انتخابات الکترونیک یکشنبه در استان تهران برگزار می‌شود